Måleri och utställningar

Jag målar av lust, för att det är så härligt att se färgerna på duken, följa processen och se vad det blir. Ett uttryckssätt bortom orden som är så mycket mer. Mina målningar har alltid varit färgstarka och har med tiden fått tydligare former, figurer och gestalter.

Jag började måla Vedic art år 2009 och har haft en plats i ateljé Vedic art Örebro sedan dess. Jag har deltagit i ateljéns vårutställlningar och 2015 var det dags för min första egna utställning.

2016 blev jag Vedic art- lärare. För att utveckla och fördjupa mitt måleri har jag deltagit på Vedic arts sommarkurser på olika håll i landet och 2017 åkte jag även och målade i Cannes en vecka.

Den 16-21 oktober 2018 deltog jag i  Jubiléumsutställningen Ateljé Vedic Art Örebro, 10 år! En samlingsutställning med verk av 14 deltagare från gruppen.

VEDIC ART Sverige 30 ÅR!
I år fyller även metoden Vedic Art 30 år i Sverige vilket uppmärksammas på olika platser i landet. I Örebro bjöd vi in till en föreläsning av Johannes Källman i samband med utställningsveckan.